PSV'er Gudmundsson staat in belangstelling van binnen- en buitenlandse clubs

PSV'er Gudmundsson staat in belangstelling van binnen- en buitenlandse clubs

16-01-2018 22:47
28

Het contract van Albert Gudmundsson loopt in 2019 af en PSV heeft nog niet kenbaar gemaakt te willen verlengen met het IJslandse talent. Zaakwaarnemer Laurens Melotte geeft aan dat Gudmundsson het naar zijn zin heeft, maar vaker de kans wil krijgen in het eerste elftal.

PSV-trainer Phillip Cocu haalde Gudmundsson dit seizoen bij de definitieve selectie, maar liet hem nog niet vaak opdraven. Melotte vertelt aan het Eindhovens Dagblad dat hij en de IJslander bereid zijn om te luisteren naar aanbiedingen van andere clubs. "Op dit moment is er nog geen signaal gekomen dat PSV langer met hem door wil. Wij staan open voor alle goede opties en hebben geen haast maar uiteraard is PSV onze eerste gesprekspartner", zegt hij.

"Er is logischerwijs volop belangstelling voor Albert. Veel andere clubs uit Nederland en andere landen informeren bij ons naar zijn situatie en weten natuurlijk ook dat zijn contract volgend jaar afloopt. Een aantal Nederlandse clubs wilde hem deze winterstop graag huren, maar dat is voorlopig niet de planning. Albert blijft de komende maanden in Eindhoven, waar hij de ploeg graag wil helpen. Uiteindelijk moet hij bij PSV ook een keer zijn kansen krijgen, dat is duidelijk. Die zal hij natuurlijk zelf ook moeten afdwingen."