'Sánchez bereikt akkoord: contract tot 2022, 16 miljoen euro per jaar'

'Sánchez bereikt akkoord: contract tot 2022, 16 miljoen euro per jaar'

17-01-2018 15:27
34

Alexis Sánchez is rond met Manchester United. Kwaliteitskrant The Daily Telegraph meldt dat woensdagmiddag. De Chileense ster van Arsenal gaat tot medio 2022 tekenen, tegen een jaarsalaris van netto zestien miljoen euro. Nu is het zaak dat United en Arsenal een akkoord bereiken over Henrikh Mkhitaryan. 

Het is namelijk de bedoeling dat de Armeense spelmaker betrokken wordt in de transfer. The Gunners en The Red Devils willen naar verluidt met gesloten beurzen zakendoen. Het eisenpakket van Mkhitaryan vormt momenteel een probleem. Met zijn gewenste salaris zou de international de meest verdienende speler van Arsenal worden. 

Wedden

Meer odds

Komt de club uit Londen er níet uit met Mkhitaryan, dan zal Manchester United met geld over de brug moeten komen voor Sánchez. In totaal kost de deal van de Chileen United nu al zo'n 65 miljoen euro. Het gaat daarbij om het salaris van de aanvaller, zijn tekengeld en de ruim twaalf miljoen euro (!) die de zaakwaarnemer vam Sánchez ontvangt.

Arsenal wil zich in de komende week óók versterken met Pierre-Emerick Aubameyang. Er wordt momenteel druk onderhandeld met Borussia Dortmund.