'FC Twente laat weer overbodige speler gaan: donderdag medische keuring'

'FC Twente laat weer overbodige speler gaan: donderdag medische keuring'

17-01-2018 21:16
14

FC Twente versterkte zich deze week met Adam Maher en Mounir El Hamdaoui, maar ook aan de verkopende kant zit de Enschedese club niet stil. Dejan Trajkovski staat voor een exit.

Trajkovski is op weg naar de uitgang bij FC Twente, meldt TC/Tubantia. De Sloveense linksback staat op de drempel van een move naar Puskas Akademika. Donderdag ondergaat hij een medische keuring bij de Hongaarse tweedeklasser.

Het is niet bekend of Twente een transfersom overhoudt aan de deal met Puskas Akademika. Trajkovski heeft in Enschede nog een contract voor anderhalf jaar. In 2017 werd zijn verbintenis automatisch met twee jaar verlengd, omdat hij meer dan één minuut in actie kwam. Sindsdien speelde hij nog maar zelden.

In de winterstop vertrok Manchester City-huurling Isaac Buckley-Ricketts al bij Twente. Ook Nikola Gjorgjev mag weg. De gehuurde Macedoniër is er met zijn broodheer Grasshoppers nog niet in geslaagd onderdak te vinden bij een andere club. Jari Oosterwijk mag ook weg, maar zegde SC Cambuur af.