'Grote FC Twente-schoonmaak begonnen: Go Ahead Eagles haalt vijfde nieuweling op'

'Grote FC Twente-schoonmaak begonnen: Go Ahead Eagles haalt vijfde nieuweling op'

18-01-2018 08:46
14

FC Twente gaat tijdelijk afscheid nemen van Siebe Schets. De twintigjarige aanvaller liep sinds de zomer van 2014 rond in de jeugdopleiding van de Tukkers, maar wist de stap naar het eerste elftal nooit te maken.

Go Ahead Eagles wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe werkgever van Schets: volgens RTV Oost is de deal 'nagenoeg rond' en gaat de aanvaller tot het einde van het seizoen in de Adelaarshorst spelen. Schets treft in Deventer Sonny Stevens, Brem Soumaoro en Tim Hölscher, die in de zomer al overkwamen van FC Twente. De aanvaller is na Robin Buwalda, Mauro Savastano, Levi Opdam en Aaron Nemane alweer de vijfde winterse aanwinst voor Go Ahead Eagles.

Het vertrek van Schets lijkt bovendien de aanzet tot de grote schoonmaak, die trainer Gertjan Verbeek in Enschede wil doorvoeren. De Tukkers lieten Manchester City-huurling Isaac Buckley-Ricketts al vertrekken, terwijl ook Dejan Trajkovski bezig lijkt met zijn laatste dagen in de Grolsch Veste. Nikola Gjorgjev en Jari Oosterwijk staan eveneens op de nominatie om te vertrekken.