'Ik wil de absolute top halen, maar voorlopig liggen mijn ambities bij Ajax'

'Ik wil de absolute top halen, maar voorlopig liggen mijn ambities bij Ajax'

18-01-2018 11:01
31

Marc Overmars is niet van plan om André Onana te laten vertrekken bij Ajax en die uitspraak doet de doelman goed. Dat is voor de Kameroener een bevestiging dat hij op de goede weg is.

"Heeft hij dat gezegd? Een goed teken toch? Dan vindt hij mij in ieder geval een belangrijke speler", zegt een glunderende Onana in gesprek met ELF Voetbal. "Ik denk dat de zaken vrij duidelijk zijn. Ik heb een contract tot 2021. Ik weet niet wat ik er meer over kan zeggen."

Onana geeft aan dat hij ambities heeft, maar wil eerst kampioen worden met Ajax. "Natuurlijk heb ik mijn ambities. Ik heb zelfs heel veel ambities. De absolute top halen bijvoorbeeld. Maar ik ben nog jong, ik ga niet naar een andere club om op de bank te zien. Voorlopig liggen mijn ambities hier in Amsterdam. Ik wil de beste keeper van Nederland worden, met Ajax de Champions League bereiken en kampioen worden."

Ondertussen schetst Onana een ideaal scenario. "Ik hoorde dat we in een van de laatste speelronden uit tegen PSV moeten spelen. In Eindhoven kampioen worden, dat lijkt me wel wat." Ajax en PSV treffen elkaar op 15 april.