Jeroen is geen praatjesmaker, die zegt dat hij naar PSV, Ajax of Feyenoord wil

"Jeroen is geen praatjesmaker, die zegt dat hij naar PSV, Ajax of Feyenoord wil"

18-01-2018 12:45
28

Jeroen van der Lely wil deze maand het liefst vertrekken bij FC Twente. De 21-jarige vleugelverdediger heeft in tegenstelling tot vorig seizoen geen basisplaats in Enschede.

Zaakwaarnemer Rene Wagelaar bevestigt de vertrekwens donderdag aan VoetbalPrimeur. Verbeek ziet in Van der Lely geen links-, maar rechtsback en op die plek staat Hidde ter Avest al. "Jeroen wil heel graag weg om aan spelen toe te komen", aldus Wagelaar. "Hij heeft alleen kans op speeltijd als Ter Avest geblesseerd raakt of nog vertrekt."

Wedden

Meer odds

Een voorkeur voor een club of competitie heeft Van der Lely niet. "Als hij maar kan voetballen. Jeroen is geen praatjesmaker, die zegt dat hij naar PSV, Ajax of Feyenoord wil. Ik ben bezig geweest met clubs in de Verenigde Staten, België en Duitsland en zoek overal voor hem. Maar hij heeft een goed contract, dus het is niet makkelijk."

Wagelaar hoopt deze maand nog een nieuwe club te vinden voor de vleugelverdediger. Mocht dat niet lukken, dan maakt Van der Lely het seizoen 'gewoon' af in de Grolsch Veste. "Het maakt Jeroen niet uit waar hij heen gaat. Hij wil spelen. Bij Verbeek heeft hij niet het gevoel dat dat lukt."

(Ruben Winkels / VoetbalPrimeur.nl)