Manchester City heeft goed nieuws voor NAC: Laten ons niet in de kou staan

Manchester City heeft goed nieuws voor NAC: "Laten ons niet in de kou staan"

19-01-2018 18:08
50

De supporters van NAC Breda kunnen ook na de winterstop genieten van Angelino (foto) en Manu Garcia. Het Spaanse duo wordt gehuurd van Manchester City, dat de mogelijkheid had om de huurlingen tussentijds terug te roepen en door te verkopen.

Beide clubs hebben echter om de tafel gezeten en besloten om de 21-jarige linksback en de twintigjarige spelmaker in ieder geval tot het einde van het seizoen in het Rat Verlegh Stadion te laten spelen. "Zij zien dat wij op de juiste manier met hun jongens aan de slag zijn gegaan, dat zij fysieke en tactische stappen hebben gemaakt én dat zij iedere week presteren", bevestigt trainer Stijn Vreven in gesprek met Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Dat waardeert City, en dus laten ze ons niet in de kou staan. Het wederzijdse respect is enorm", vervolgt Vreven, die benadrukt hoe sterk de betrekkingen zijn tussen NAC en de Premier League-koploper. "Deze samenwerking is allereerst een zakelijke overeenkomst. Wij krijgen goede spelers, maken ze nog beter, en dan keren ze terug naar City of worden ze verkocht. Maar ik krijg aan buitenstaanders maar moeilijk uitgelegd hoe puur de samenwerking is, veel meer dan iedereen denkt. En dat zou ik niet zeggen als het niet zo was."