'Klik' tussen Ten Hag en Ajax-selectie: Hij ligt lekker in de groep

'Klik' tussen Ten Hag en Ajax-selectie: "Hij ligt lekker in de groep"

19-01-2018 18:47
19

Ajax-aanvaller Justin Kluivert ziet de Klassieker tegen Feyenoord vertrouwen tegemoet. De buitenspeler laat tegenover FOX Sports weten dat er niet veel is veranderd in Amsterdam sinds trainer Marcel Keizer is opgevolgd door Erik ten Hag.

"Het klikt wel en hij ligt lekker in de groep", opent Kluivert zijn interview met de betaalzender. "Er is niet heel veel veranderd, maar de manier waarop we druk zetten is een klein beetje veranderd." Op de vraag of hij een specifiek punt wil uitlichten, reageert de vleugelaanvaller echter terughoudend. "Dat zullen jullie zondag wel zien haha."

Dat Feyenoord voor de winterstop een goede serie van zeven wedstrijden zonder nederlaag heeft neergezet, zegt Kluivert niet bijzonder veel. "Goed dat ze het zo lekker doen. Kijken hoe lang ze het volhouden", aldus de buitenspeler, die zijn tv niet speciaal aanzet voor wedstrijden van Feyenoord. "Hoeveel indruk ze hebben gemaakt? Ik heb eigenlijk niet gekeken. Ik kijk sowieso bijna nooit Eredivisie-voetbal. Dat doen we wel tijdens besprekingen hier op de club."