Martial maakt het verschil voor Manchester United, Arsenal laat monsterzege liggen

Martial maakt het verschil voor Manchester United, Arsenal laat monsterzege liggen

20-01-2018 17:55
4

Manchester United heeft de tweede plaats in de Premier League weer in eigen handen. The Mancunians zagen concurrent Chelsea eerder op de middag op gelijke hoogte komen, maar wonnen zelf op bezoek bij Burnley.

Antohny Martial zorgde op Turf Moor voor de beslissing. De Franse buitenspeler profiteerde aan het begin van de tweede helft van uitstekend voorbereidend werk van Romelu Lukaku en knalde via de onderkant van de lat de enige treffer van de wedstrijd binnen.

Arsenal leek hard op weg naar een monsterzege in de stadsderby tegen Crystal Palace, maar vond het na 22 minuten wel genoeg geweest. Nacho Monreal, Alex Iwobi, Laurent Koscielny en Alexandre Lacazette hadden The Gunners toen al op een 4-0 voorsprong gezet. De doelpuntenmachine viel vervolgens echter stil en Luka Milivojevic kon nog een eretreffer aantekenen namens Crystal Palace.

Koploper Manchester City trapt zaterdag om 18.30 af tegen Newcastle United. Tottenham Hotspur (zondag op bezoek bij Southampton) en Liverpool (maandag uit tegen Swansea City) zijn later in het weekend aan de beurt.