'Raiola zet United wéér voor het blok: middenvelder eist verdubbeling van salaris'

'Raiola zet United wéér voor het blok: middenvelder eist verdubbeling van salaris'

21-01-2018 07:15
39

Paul Pogba verlangt dat Manchester United zijn salaris verdubbelt om op gelijke voet te blijven staan met aanwinst Alexis Sánchez. De Chileense aanvaller gaat op Old Trafford 400.000 pond per week verdienen, zo'n 450.000 euro.

Daarmee gaat de lat bij United aanzienlijk omhoog. Zaakwaarnemer Mino Raiola is er als de kippen bij om een betere deal te bespreken voor zijn cliënt Pogba, meldt The Mirror. De Franse middenvelder moet het momenteel doen met een slordige 226.000 euro per week. Hoewel Pogba nog een driejarig contract heeft, lijkt er niets anders op te zitten dan in te stemmen met zijn wensen.

United wil zich er hoe dan ook van vergewissen dat Pogba zijn beste jaren bij de club doorbrengt. Raiola had ook al een flinke vinger in de pak in de overgang van Sánchez van Arsenal naar The Red Devils. De Nederlandse spelersmakelaar vertegenwoordigt namelijk ook Henrikh Mkhitaryan, die de omgekeerde weg bewandelt.

Raiola en Mkhitaryan stemden alleen in met de ruildeal als daar een significante salarisverhoging voor de Armeen mee gepaard zou gaan. Hij slecht daardoor de barrière van 200.000 pond per week (226.000 euro).