'Betekent niet dat ik het meteen doe als er een veel mooiere club dan ADO komt'

'Betekent niet dat ik het meteen doe als er een veel mooiere club dan ADO komt'

21-01-2018 09:36
24

ADO Den Haag is er niet gerust op dat Nasser El Khayati het seizoen afmaakt in de Hofstad zolang de transfermarkt open is. De 28-jarige technicus benadrukt echter dat hij helemaal niet zo nodig weg hoeft deze maand.

Hoewel El Khayati enerzijds open staat voor een stap omhoog, houdt hij rekening met het WK in Rusland. Bij ADO kan hij zich in de kijker spelen voor het Marokkaanse elftal. "Daar houd ik wel rekening mee. Dus als er een club langskomt die veel groter en mooier is dan ADO betekent het niet dat ik dat direct doe", zegt hij tegen Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Ik heb tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik gewoon lekker wil voetballen, dat het januari of november is maakt me niet zoveel uit", vervolgt El Khayati. "Maar ik zou liegen als ik zeg dat er niets kan gebeuren."

Voorlopig richt de spelmaker zich op ADO, dat zaterdag met 1-1 gelijkspeelde tegen VVV-Venlo. "Deze doet echt pijn", vertelt hij. "We hadden voor ons gevoel heel lang controle, zonder dat we veel creëerden. VVV stond verdedigend goed, dat wisten we ook. Er was voor mij ook weinig ruimte om aan de bal te komen, alleen als ik me ver liet uitzakken. Dat deden ze goed."