PSV en AZ melden zich voor dezelfde speler: Het is altijd leuk als je dat hoort

PSV en AZ melden zich voor dezelfde speler: "Het is altijd leuk als je dat hoort"

22-01-2018 09:46
33

Philippe Sandler heeft over belangstelling niet te klagen. PSV en AZ hebben belangstelling voor de twintigjarige verdediger van PEC Zwolle, die er nuchter onder blijft.

AZ bracht begin januari tevergeefs een bod uit op Sandler, terwijl technisch manager Marcel Brands van PSV zaterdag op de tribune zat tijdens PEC Zwolle - NAC Breda (1-0). Sandler gaat naar eigen zeggen niet gebukt onder de transferspeculaties.

"Ik denk dat ik het seizoen hier sowieso afmaak. Daarna zien we het wel", zegt hij in De Telegraaf. "We willen er in de tweede seizoenshelft graag iets moois van maken met PEC. Ik ben er eerlijk gezegd ook niet zo mee bezig, die interesse van andere clubs. Gewoon voetballen."

Toch is het niet ondenkbaar dat Sander deze winter van club gaat wisselen. De rechtspoot heeft een prijskaartje van ongeveer 2,5 miljoen euro. "Het is altijd leuk als je hoort dat er interesse is van grotere clubs. Maar het is aan m'n zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) om dat te regelen. Ik blijf gewoon m'n ding doen, heb het hier bij PEC prima naar mijn zin."