'Mijn vader heeft dwaze dingen gezegd, hij heeft zich in de nesten gewerkt'

'Mijn vader heeft dwaze dingen gezegd, hij heeft zich in de nesten gewerkt'

22-01-2018 10:21
11

Eden Hazard heeft zijn vader een standje gegeven naar aanleiding van zijn recente uitspraken over Real Madrid. Thierry Hazard bracht zijn zoon in verband met een Spaanse miljoenentransfer, maar daar is volgens de Chelsea-ster momenteel nog geen sprake van.

Thierry Hazard zei dat de Rode Duivel weigerde om te verlengen bij Chelsea, omdat hij wacht op een aanbod van Real Madrid. "Eden heeft een contractverlenging geweigerd om eventueel gevolg te kunnen geven aan de interesse van Real Madrid, waar hij zichzelf ziet spelen. Maar op dit moment is er helemaal geen contact", zo werd hij geciteerd door Sudpresse.

Wedden

Meer odds

"Mijn vader heeft een aantal dwaze dingen gezegd", reageert Hazard jr. tegen Het Laatste Nieuws. "Of hij zich in nesten heeft gewerkt? Ja. Ik heb hem erop aangesproken." Hazard sluit echter niet uit dat hij Londen verlaat. "Momenteel ben ik gefocust op Chelsea. Ik lig nog twee jaar onder contract en ben nog altijd gelukkig hier. Zoals ik al tien keer heb gezegd: ik wil het seizoen afmaken en daarna zullen we wel zien."