'Hard gelag PEC: smaakmaker weigert definitief aflopende contract te verlengen'

'Hard gelag PEC: smaakmaker weigert definitief aflopende contract te verlengen'

22-01-2018 17:52
35

Mustafa Saymak gaat zijn aflopende verbintenis bij PEC Zwolle definitief niet verlengen. De 24-jarige middenvelder vertrekt nu hoogstwaarschijnlijk transfervrij in de zomer.

Dat meldt Voetbal International. Voor PEC is het een hard gelag. De club deed er alles aan om het contract van de smaakmaker te verlengen. Nadat eerdere onderhandelingen in 2017 waren gestrand, deed de clubleiding deze winter een nieuw voorstel. Beide partijen werden het echter niet eens.

Wedden

Meer odds

Saymak maakt het seizoen waarschijnlijk wel af in Zwolle. Alleen als er een serieus bedrag op tafel wordt gelegd, behoort een vertrek deze maand tot de mogelijkheden. De spelmaker werd onlangs al gelinkt aan een zomerse overstap naar FC Utrecht, dat op zijn beurt Yassin Ayoub naar Feyenoord ziet vertrekken.

Youness Mokhtar zit in een vergelijkbare situatie. Ook de aanvaller is komende zomer transfervrij. Zijn management kijkt naar de mogelijkheden voor een tussentijdse transfer, aldus VI. Komt er geen serieus bod, dan maakt ook Mokhtar het seizoen in Zwolle af.