'PEC-uitblinker gaat weg: interesse uit Nederland, Spanje, Turkije en Italië'

'PEC-uitblinker gaat weg: interesse uit Nederland, Spanje, Turkije en Italië'

23-01-2018 07:14
12

Mustafa Saymak heeft de clubs voor het uitkiezen. De uitblinker van PEC Zwolle kan rekenen op belangstelling uit Nederland, Spanje, Turkije en Italië. Het contract van de 24-jarige middenvelder loopt eind juni af bij de nummer vier van de Eredivisie. 

Dagblad de Stentor weet dat een 'ultieme poging' van PEC om de verbintenis van Saymak te verlengen, tevergeefs is geweest. Het kind van de club heeft besloten dat hij dit kalenderjaar een nieuw avontuur wil aangaan.

Wedden

Meer odds

Grote vraag is nu of Saymak aan het einde van zijn contract transfervrij de deur uitwandelt óf deze maand nog naar een nieuwe club verkast. PEC heeft in januari nog de kans om te cashen voor de rechtspoot, die dit seizoen goed was voor zeven doelpunten in de competitie. 

Zoals gezegd is vanuit de Eredivisie én vanuit Spanje, Turkije en Italië belangstelling voor Saymak. Onder meer FC Utrecht zou één van de ploegen zijn die de situatie van de speler in de gaten houdt. Saymak komt bij Utrecht in aanmerking om Zakaria Labyad op te volgen.