Van Dijk aangepakt: 'Dat hij alle problemen oplost, is onzin. Zo goed is hij niet'

Van Dijk aangepakt: 'Dat hij alle problemen oplost, is onzin. Zo goed is hij niet'

23-01-2018 07:34
35

Jamie Carragher is kritisch op de prestatie van Virgil van Dijk tegen Swansea City maandagavond. Na een indrukwekkend debuut tegen Everton, was het tweede optreden van Virgil van Dijk voor Liverpool een stuk minder gelukkig.

De Oranje-international leidde onbedoeld de enige treffer van de wedstrijd in. Uit een hoekschop kopte hij de bal niet goed weg, waarna Alfie Mawson kon binnen schieten. "Dat was slecht van Van Dijk", laat Carragher onomwonden weten bij Sky Sports. "Hij had niet voor die bal moeten gaan. Hij kopt naar beneden, omdat hij er eigenlijk niet goed bij kan."

Wedden

Meer odds

"Misschien probeert hij op een bepaalde manier wel te veel te doen", vervolgt Carragher. "Maar dat Van Dijk het probleem bij Liverpool wel even oplost, is onzin. Hij is niet zó goed. Als wij speelden tegen torenhoge verdedigers als Tony Adams en Jaap Stam en je nam een hoekschop, dan zei je: 'hou de bal daar maar weg'. Dat Van Dijk ook alles gaat wegkoppen is een grap. Dat gebeurt niet."

Liverpool bleef door de nederlaag op de vierde plaats steken in de Premier League. De voorsprong op nummer vijf Tottenham Hotspur bedraagt twee punten.