'Van de Looi wil nóg een verdediger en richt vizier op FC Groningen'

'Van de Looi wil nóg een verdediger en richt vizier op FC Groningen'

23-01-2018 08:00
15

Willem II zet voor het sluiten van de winterse transfermarkt vól in op de komst van een extra centrale verdediger. Rens van Eijden is geen kandidaat meer, Etienne Reijnen is wél in beeld. 

Dat meldt het Brabants Dagblad althans. Reijnen was bij FC Groningen werkzaam onder Erwin van de Looi, die tegenwoordig in Tilburg aan het roer staat. Reijnen heeft van Groningen te horen gekregen dat hij naar een andere club mag verkassen. Van de Looi haalde de stopper in 2015 naar Groningen. Reijnen speelde eerder voor PEC Zwolle, SC Cambuur en AZ. 

Van Eijden lijkt sowieso níet naar Tilburg te verkassen. De routinier zit op een dood spoor bij AZ. Zijn werkgever liet hem onlangs weten dat hij naar een andere club Dmag verkassen, definitief of op huurbasis. Van Eijden heeft aan AZ laten weten dat hij niet verhuurd wil worden. In het verleden was de verdediger overigens al eens op huurbasis actief bij Willem II.

De nummer veertien van de Eredivisie haalde eerder deze maand Damil Dankerlui (Ajax) en Giliano Wijnaldum (clubloos) in huis. Van de Looi wil graag nóg een verdediger, omdat aanvoerder Jordens Peters dit seizoen mogelijk niet meer in actie komt.