'Newcastle komt Feyenoord deels tegemoet en is bereid clubrecord te breken'

'Newcastle komt Feyenoord deels tegemoet en is bereid clubrecord te breken'

25-01-2018 10:23
71

Newcastle United blijft in de markt voor Nicolai Jörgensen. Het Engelse bod op de Deense spits wordt in de laatste week van de transferperiode waarschijnlijk verhoogd.

Dat meldt kwaliteitskrant The Guardian. Newcastle meldde zich vorige week voor Jörgensen, die zelf wel oren zou hebben naar een Premier League-transfer. Feyenoord stribbelt echter tegen: Martin van Geel, technisch directeur in Rotterdam, wil Jörgensen niet voor minder dan 25 miljoen euro laten gaan.

Newcastle vindt dat volgens The Guardian een buitensporige vraagprijs, maar lijkt wél geneigd om Feyenoord tegemoet te komen. De nummer vijftien van Engeland is bereid om het clubrecord van 18 miljoen euro te breken voor een nieuwe spits en komt op korte termijn terug met een nieuw bod. Feyenoord sloeg de geboden 14,5 miljoen reeds af, meldde De Telegraaf donderdagochtend.

Blijkt de 27-jarige Jörgensen niet haalbaar voor Newcastle, dan schakelt de club door naar alternatieven. Islam Slimani van Leicester City staat op het lijstje.