PSV kan uitlopen: 'Op mijn vrije dag doe ik wel wat anders dan voetbal kijken'

PSV kan uitlopen: 'Op mijn vrije dag doe ik wel wat anders dan voetbal kijken'

27-01-2018 22:16
52

Jeroen Zoet was zaterdagavond tegen FC Twente de uitblinker aan de zijde van PSV. De doelman is blij met de 'persoonlijke overwinning', maar had liever gezien dat de Eindhovenaren het duel eerder hadden beslist.

"We hebben heel veel kansen gehad, die hebben we niet allemaal afgemaakt en daardoor bleef het zo lang spannend", zegt Zoet tegen FOX Sports. Mede door enkele goede reddingen van de sluitpost bleef PSV overeind. "De ballen die ik moest pakken, heb ik gepakt. Daar sta ik voor. Dat is wel lekker. De verdediging weet dat ik er sta voor ze. Alleen hadden we onszelf eerder moeten belonen."

"We begonnen heel goed en creëerden een aantal kansen. En op het einde moeten we het ook eerder afmaken. Dan blijft het niet zo spannend voor alle PSV-supporters", aldus Zoet, die blij is dat hij zijn doel schoon hield. "Ik ben blij dat het nu een keer de nul is. Dat was alweer een aantal wedstrijden geleden. Dat is lekker voor het team. En voor een keeper persoonlijk is het een kleine overwinning in een overwinning."

Door de zege vergroot PSV het gat naar Ajax tot acht punten. De Amsterdammers spelen zondag de lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Zoet zal niet voor de tv zitten. "Op mijn vrije dag doe ik wel wat anders dan voetbal kijken."