'Pellè staat voor terugkeer: oud-Feyenoorder moet fors deel salaris inleveren'

'Pellè staat voor terugkeer: oud-Feyenoorder moet fors deel salaris inleveren'

Gepubliceerd: zondag 28 januari 2018 om 09:09zo 28-01-2018 om 09:09

West Ham United wil Graziano Pellè terughalen naar de Premier League. De Engelse club is in gesprek met het Chinese Shandong Luneng, waarvoor de 32-jarige oud-Feyenoorder sinds de zomer van 2016 uitkomt.

Volgens The Daily Mail ziet Pellè een overstap naar West Ham meer dan zitten. Hij moet wel een groot deel van zijn salaris inleveren, aangezien hij in China is uitgegroeid tot een van de best betaalde voetballers ter wereld. Hij strijkt zo'n zestien miljoen euro per jaar op.

Shandong Luneng betaalde een kleine twee jaar geleden zo'n vijftien miljoen euro voor Pellè, die overkwam van Southampton. De club is echter bereid om de spits voor een lager bedrag van de hand te doen. Dat en zijn ervaring in de Premier League maken hem interessant voor West Ham United-manager David Moyes, die moeite heeft om aanvallende versterking te vinden.

De Italiaan, die naast Feyenoord een verleden heeft bij onder meer AZ, was twee seizoenen actief bij Southampton. In die periode was hij dertig keer trefzeker.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws