Update: 'Bod van 62 miljoen euro op ontevreden Mahrez op tafel gelegd'

Update: 'Bod van 62 miljoen euro op ontevreden Mahrez op tafel gelegd'

30-01-2018 20:52
13

Riyad Mahrez heeft een transferverzoek ingediend bij Leicester City. De spelmaker staat in de belangstelling van Manchester City, dat veel geld voor hem over heeft, maar zijn club wil hem niet laten vertrekken.

Dat melden de BBC en Sky Sports dinsdagavond. Beide Engelse media hebben het over een bod van rond de 57 miljoen euro dat City op Mahrez heeft gedaan. The Foxes zijn echter niet van plan om de Algerijn te laten vertrekken, waarop hij besloten heeft om een officieel transferverzoek in te dienen. Mahrez is niet blij dat Leicester hem niet wil laten vertrekken. City heeft tot nu toe twee biedingen gedaan, waarvan de laatste tegen de zestig miljoen euro aan zit.

Het is geen geheim meer dat Mahrez aast op een transfer naar een betere club. De middenvelder speelde een grote rol in het behaalde landskampioenschap en signeerde anderhalf jaar geleden een nieuw en verbeterd vierjarig contract. Afgelopen zomer was hij ook al dicht bij een transfer, maar op de laatste dag van de transferperiode ketste dat af.

City-manager Pep Guardiola wil zijn problemen tacklen door Mahrez aan te trekken. Gabriel Jesus is er al een tijdje uit en deze week werd bekend dat hij het voorlopig ook zonder Leroy Sané moet doen. Mahrez moet de problemen oplossen.

Update 20.52: Manchester City heeft een derde bod van ruim 62 miljoen euro gedaan op Mahrez, meldt Sky Sports. Het is de vraag of Leicester dit bod wél gaat accepteren. City is in ieder geval bereid om ver te gaan voor Mahrez.