Excelsior houdt selectie bij elkaar: 'Er was interesse uit het Midden-Oosten'

Excelsior houdt selectie bij elkaar: 'Er was interesse uit het Midden-Oosten'

31-01-2018 09:20
4

Bij Excelsior verwacht men geen drukke deadlineday. Vleugelverdediger Khalid Karami had de mogelijkheid om te verkassen, maar die deal gaat niet door, laat trainer Mitchell van der Gaag weten. 

"Er was nog wat interesse voor Karami uit het Midden-Oosten, maar dat is niet doorgegaan", aldus Van der Gaag in gesprek met Voetbal International. "Ik ga ervan uit dat er niets meer vertrekt en niets meer komt. Met Levi Garcia hebben we de aanvallende versterking die we wensten al binnen."

Caenepeel
De oefenmeester maakt komend weekend waarschijnlijk weer onderdeel uit van de selectie. Afgelopen weekend ontbrak de Belg tegen Roda JC, omdat hij in het nieuws was gekomen vanwege een lopende rechtszaak cannabisgebruik. "

"We hebben met Jinty gesproken. Wij werden compleet verrast door het bericht. Ook al speelde het zich af in de periode voor hij bij Excelsior onder contract stond, hij had het zijn werkgever wel moeten melden. Dat hij dat niet gedaan heeft nemen we hem kwalijk", aldus Van der Gaag. 

"We hadden hem kunnen helpen en bijstaan. De zaak dient pas na het seizoen, om hem even in de luwte te houden hebben we hem niet meegenomen naar Roda, maar hij is er nu gewoon weer bij."