Update: 'Newcastle dreigt afgekeurd Jörgensen-alternatief alsnog mis te lopen'

Update: 'Newcastle dreigt afgekeurd Jörgensen-alternatief alsnog mis te lopen'

Gepubliceerd: woensdag 31 januari 2018 om 21:44wo 31-01-2018 om 21:44

Islam Slimani wordt de nieuwe spits van Newcastle United. De Algerijnse targetman van Leicester City is met een privévliegtuig afgereisd naar Noord-Engeland. Newcastle gaat Slimani (29) voor een halfjaar huren. 

The Magpies waren al een aantal weken op zoek naar offensieve versterkingen. Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen was een belangrijke kandidaat om de vacature in de spits van Newcastle in te vullen. De nummer vijftien van de Premier League bereikte echter geen akkoord over een transfersom. Maandag werd de stekker uit de onderhandelingen getrokken. 

Manager Rafa Benitez krijgt nu dus de beschikking over Slimani. In 2016 verkaste de aanvaller voor meer dan 30 miljoen euro naar Leicester. Hij tekende een contract tot medio 2021 bij The Foxes. Slimani slaagde er niet in om een basisplaats af te dwingen. Dit seizoen stond hij slechts twee keer in de basis. Of Newcastle een optie tot koop bedingt, is niet bekend. 

Update 21.44: Newcastle United dreigt Islam Slimani alsnog mis te lopen. De beoogde spits is volgens het Algerijnse DZ Foot en het Belgische Derniere Heure niet door de medische keuring gekomen. Slimani, die onder contract staat bij Leicester City, kampt met een blessure, maar dat leek aanvankelijk geen probleem te worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws