'Verbannen Kramer liet lucratief Engels aanbod lopen; vijf maandsalarissen mee'

'Verbannen Kramer liet lucratief Engels aanbod lopen; vijf maandsalarissen mee'

01-02-2018 07:09
25

Michiel Kramer had nog recht op vijf maandsalarissen bij Feyenoord, die hij in één klap mee heeft gekregen van de regerend landskampioen. Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord vlak voor de transferdeadline besloten om het aflopende contract van Kramer te ontbinden.

De 29-jarige spits had zichzelf onmogelijk gemaakt in De Kuip, nadat hij in de rust van het bekerduel tegen Heracles Almelo doodleuk een broodje kroket naar binnen werkte. De boomlange centrumspits staat in de hiërarchie achter Nicolai Jörgensen, Dylan Vente en de onlangs teruggekeerde Robin van Persie. Tijdens de bekerwedstrijd tegen PSV van woensdagavond zat hij al niet bij de wedstrijdselectie.

Kramer was al langere tijd op zoek naar een transfer en heeft nu alle tijd om een nieuwe club te vinden. Onder meer Sparta en het Engelse Bolton Wanderers hadden de afgelopen tijd concrete belangstelling, maar kregen nul op het rekest. Bolton Wanderers, de nummer 22 van het Championship, was bereid om de portemonnee te trekken voor Kramer, die een verhuizing naar Engeland echter niet zag zitten. RTV Rijnmond meldt dat het salaris een struikelblok was bij Bolton en de andere Eredivisie-clubs

Overigens heeft Feyenoord de contractontbinding nog niet officieel bevestigd. Vermoedelijk gaat dat later op de donderdag gebeuren.

Lees ook: De Telegraaf: Feyenoord en Kramer met onmiddellijke ingang uit elkaar