Opmerkelijk verhaal in Italië: 'Ajax wil Napoli-contract Younes laten verscheuren'

Opmerkelijk verhaal in Italië: 'Ajax wil Napoli-contract Younes laten verscheuren'

02-02-2018 18:43
39

Een opmerkelijk verhaal uit Italië vrijdag: advocaten van Ajax zouden bezig zijn om het Napoli-contract van Amin Younes te laten verscheuren. Althans, dat meldt Tuttomercatoweb.

Ajax en Napoli bereikten deze winter een akkoord over een transfer van Younes ter waarde van vijf miljoen euro. De Duitser zag echter op het allerlaatste moment af van een overstap. De officiële verklaring was dat er sprake is van familieomstandigheden, maar volgens de Italiaanse website speelt er meer.

Ajax zou proberen om Younes alsnog een nieuw contract in Amsterdam te laten tekenen. Daarvoor moet wel de verbintenis die de 24-jarige linksbuiten in Italië tekende, met ingang van 1 juli, worden verscheurd. De Amsterdammers beweerden lange tijd een optie te hebben om het aflopende contract van Younes met één jaar te verlengen. Of dat er mee te maken heeft, is niet duidelijk.

Younes kwam dit seizoen negen keer in actie voor Ajax in de Eredivisie. Daarin scoorde hij een keer en gaf hij een assist. Ook in de Europa League was hij trefzeker.