Chagrijnige Rienstra brandt ploeggenoten af: 'Soms is het gewoon lachwekkend'

Chagrijnige Rienstra brandt ploeggenoten af: 'Soms is het gewoon lachwekkend'

04-02-2018 18:22
19

Willem II-aanvoerder Ben Rienstra had niet veel zin in een uitgebreid interview na afloop van de wedstrijd tegen Sparta. De Tilburgers leverden een wanprestatie op Het Kasteel en gingen met 1-0 onderuit tegen de hekkensluiter van de Eredivisie.

Met zijn gezicht op onweer stond Rienstra op het veld FOX Sports te woord. "Het was echt slecht vandaag. Aan de bal maakten we slechte keuzes. Maar verdedigend slaat het echt nergens op. Als je naar onze tegengoals kijkt dit seizoen, dan is het soms gewoon lachwekkend", doelt Rienstra naar alle waarschijnlijkheid op Giliano Wijnaldum. De debuterende linksback leidde de winnende goal van Fred Friday in met een hopeloze terugspeelbal.

Wedden

Meer odds

Willem II maakt als halve bekerfinalist nog steeds kans op Europees voetbal, maar ziet Sparta inmiddels op slechts drie punten achterstand staan. De Tilburgers hebben de komende weken wedstrijden tegen VVV-Venlo, Heracles Almelo, ADO Den Haag en concurrent Roda JC op het programma staan. "Wat er moet gebeuren? We moeten punten gaan pakken. Dan moeten we in ieder geval niet zoals vandaag spelen", concludeert Rienstra in zijn bondige interview.