Younes: Of ik komende zomer wél naar Napoli ga, weet ik nog niet

Younes: "Of ik komende zomer wél naar Napoli ga, weet ik nog niet"

05-02-2018 22:30
43

Amin Younes weet niet of hij komende zomer de transfer naar SSC Napoli maakt. In Italië rekent men erop dat de 24-jarige Ajacied dan alsnog komt, maar de aanvaller zelf is daar niet zo zeker van.

"Of ik komende zomer wél naar Napoli ga, weet ik nog niet, dus kan ik je nu niet vertellen", zegt Younes tegen De Telegraaf. "Het gaat er nu om kampioen te worden met Ajax." Waarom de winterse deal afketste, wil Younes niet kwijt. Younes zegt dat het om persoonlijke redenen was. "De deal ging om persoonlijke redenen niet door. Er is een aantal dingen gebeurd, maar daar wil ik niet over praten." Younes sluit niet uit dat hij alsnog een nieuw contract tekent bij Ajax. Zijn huidige loopt komende zomer af. "Dat weet ik nog niet. Maar ik kan niks uitsluiten."

Younes mocht maandagavond opdraven met Jong Ajax, dat het op De Toekomst opnam tegen Helmond Sport. Younes liet zich met een goal zien en kreeg na zijn wissel een luid applaus. "Ik was niet echt bang dat ik slecht zou worden ontvangen door het publiek. Ik heb altijd alles voor Ajax gegeven en zal dat ook de komende maanden doen. Het is aan mij met mijn inzet de fans weer achter me te krijgen. Ik ben in elk geval blij dat ik het team en Michael Reiziger heb geholpen met mijn doelpunt."