'Opvallend: PSV ging voor winterse deal met Ajax en blijft geïnteresseerd'

'Opvallend: PSV ging voor winterse deal met Ajax en blijft geïnteresseerd'

05-02-2018 22:37
130

PSV heeft de afgelopen transferperiode geprobeerd om Nick Viergever naar Eindhoven te halen. De 28-jarige Ajacied is benaderd voor een overstap naar de koploper, meldt het Eindhovens Dagblad.

Na dit seizoen loopt Viergever uit zijn contract en het Eindhovens Dagblad sluit niet uit dat PSV dan opnieuw voor hem gaat aankloppen. De Eredivisie-koploper wil dat echter niet bevestigen. PSV zag in de Ajacied een ideale versterking voor de defensie, die regelmatig bekritiseerd wordt. Momenteel is Viergever herstellende van een blessure. De verwachting is dat hij spoedig weer aansluit bij de selectie van trainer Erik ten Hag.

Het Eindhovens Dagblad weet dat Viergever in 2014 ook in beeld was bij PSV, maar toen koos hij voor Ajax. Viergever en zijn zaakwaarnemer 'kunnen niet reageren', meldt het ED. De ochtendkrant weet ook dat Viergever afgelopen winter een transfer kon maken, maar dat ook die niet doorging. Het contract van de verdediger loopt komende zomer af en de directie heeft nog geen nieuw voorstel gedaan voor verlenging.