Gustafson haalt gram bij Ajacied: 'Dat is onverstandig ja, maar hij weet het'

Gustafson haalt gram bij Ajacied: 'Dat is onverstandig ja, maar hij weet het'

08-02-2018 08:08
58

Robert Molenaar heeft Simon Gustafson een standje gegeven vanwege zijn forse overtreding op Nicolas Tagliafico. De middenvelder van Roda JC kwam tegen het einde van de wedstrijd met twee benen in op de Argentijn, vermoedelijk omdat hij nog een rekening bij hem open had staan.

Tagliafico ging eerder in de wedstrijd namelijk op de hand staan van Gustafson. Molenaar vindt het niet slim dat de Zweed zich zo heeft laten gaan. "Dat is onverstandig, ja. Maar dat weet hij al", zegt Molenaar in gesprek met de NOS.

Molenaar zag Roda flitsend starten, maar ook hoe zijn ploeg de voorsprong in korte tijd uit handen gaf. "Een makkie? Dat heb ik nooit gedacht, maar het was wel een ingrediënt dat voor ons liep, maar er waren meer ingrediënten die tegen ons waren. We hielden de 1-0 te kort vast. Of we te enthousiast werden? Dat zou je zeggen, aangezien we 1-2 achterkwamen door goals uit tegenaanvallen. In grote ruimtes hebben wij het lastig. Ajax kan daarmee overweg. Voor rust hadden we een periode waarin we tot een paar schoten kwamen. Onana redde een keer fantastisch."