Veltman: 'Ja, wat wil je horen? Het is slim van hem en dom van mij'

Veltman: 'Ja, wat wil je horen? Het is slim van hem en dom van mij'

11-02-2018 15:18
37

Joël Veltman vertolkte zondagmiddag een negatieve hoofdrol bij het doelpunt dat Ajax in de tweede helft moest incasseren tegen FC Twente. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk wel (2-1).

"Ja, wat wil je horen?", reageert Veltman op de vraag van FOX Sports hoe hij naar het Twente-doelpunt kijkt. Veltman liet zich als centrale verdediger wegzetten door Tom Boere, waarna Adnane Tighadouini de gelijkmaker liet aantekenen. "Ik schat 'm verkeerd in, hij zet een schouderduw, ik glij weg... Je kunt het zelf wel invullen. Gelukkig maakt Schöne nog de 2-1, want anders sla je jezelf voor de kop. Het is slim van hem en dom van mij."

Veltman houdt desondanks een goed gevoel over aan de gewonnen thuiswedstrijd tegen Twente. De eerste helft beviel de aanvoerder. "We moeten met z'n allen keihard werken aan het spel. Tot nu toe winnen we, maar het spel is nog niet om over naar huis te schrijven. In de eerste helft had het 3-0 moeten staan en speelden we echt heerlijk, maar we moeten onszelf wel belonen. Bij die open kans voor Donny (van de Beek, red.) bijvoorbeeld."