De Ligt 'moe' van PSV-kritiek: 'Onze eigen fout dat we zeven punten achterstaan'

De Ligt 'moe' van PSV-kritiek: 'Onze eigen fout dat we zeven punten achterstaan'

12-02-2018 06:46
50

Ajax wist zondagmiddag tegen FC Twente absoluut niet te overtuigen, maar trok de thuiswedstrijd uiteindelijk wel naar zich toe. Trainer Erik ten Hag wilde na afloop echter vooral de positieve punten van de wedstrijd benoemen en stelt dat zijn ploeg nog altijd niet is uitgeschakeld in de titelrace.

"Die eerste goal van Justin Kluivert was geweldig. De eerste vijfentwintig minuten waren sowieso goed. Daarin houden we Twente in leven", liet hij na afloop van de wedstrijd weten aan het Algemeen Dagblad. Hierna zakten de Amsterdammers in, slikten ze de gelijkmaker van Adnane Tighadouini, maar wisten ze alsnog de drie punten in de Arena te houden. "Het spel is nog te wisselend, maar er zit wel karakter in deze ploeg", vindt Ten Hag.

Wedden

Meer odds

De achterstand op koploper PSV blijft hierdoor zeven punten. Volgens de trainer is dit een overbrugbaar verschil. "Titels worden gewonnen in april of mei." Matthijs de Ligt heeft er een harder hoofd in en stelt dat de Eindhovenaren terecht bovenaan staan. "Ik word er moe van dat er zoveel commentaar op hen is. Wij staan zeven punten achter en dat is onze eigen fout, toch?"