Update: Feyenoord komt met goed en slecht nieuws: één terug, één afwezig

Update: Feyenoord komt met goed en slecht nieuws: één terug, één afwezig

15-02-2018 11:35
36

Feyenoord heeft maandag een blessure-update gegeven over drie spelers. Sam Larsson staat nog weken buitenspel, terwijl de Rotterdamse club nog geen uitsluitsel kan geven over Jerry St. Juste en Ridgeciano Haps.

Larsson viel donderdag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (3-0 winst) uit met een hamstringblessure en drie dagen later was het de beurt aan Haps en St. Juste, uit tegen Vitesse (3-1). Feyenoord verwacht Larsson lang te moeten missen. De prognose is dat de Zweedse aanvaller nog vier tot zes weken uit de roulatie is.

Haps moest zondag tegen Vitesse al vroeg het veld verlaten na een trap in het gezicht. Hij moest per brancard van het veld, omdat hij niet meer goed kon zien door een bloeding onder zijn ooglid. Later deze week moet blijken wanneer hij weer inzetbaar is voor Feyenoord. St. Juste kon na één helft niet verder, omdat zijn schouder uit de kom was geschoten. Ook bij hem wordt later deze week duidelijk wanneer hij weer gaat spelen.

Update 15/2 11.35: Jerry St. Juste heeft de training hervat bij Feyenoord. De Rotterdamse club communiceert donderdag via de officiële kanalen dat de verdediger, die zondag tegen Vitesse uitviel met een schouderblessure, zich weer heeft laten zien op het trainingsveld. Hij ging wel eerder naar binnen. Ridgeciano Haps is nog afwezig. Hij kampt met de naweeën van een oogblessure.