Eerlijk gezegd hoop ik niet dat dit mijn laatste jaar bij PSV is

"Eerlijk gezegd hoop ik niet dat dit mijn laatste jaar bij PSV is"

13-02-2018 21:44
54

Nicolas Isimat-Mirin is vol lof over zijn trainer Phillip Cocu. De Franse verdediger van PSV hoopt daarom ook na dit seizoen nog bij de Eindhovense club te spelen. Dat zegt hij in een interview met De PSV Supporter

Al sinds zijn komst naar PSV in 2014 traint hij onder Cocu. "Ik weet dat dat in het voetbal niet vaak gebeurt", doelt Isimat-Mirin op het feit dat Cocu lang standhoudt in Eindhoven. "Ik ben heel blij om iedere dag met hem te werken. Hij pusht me om iedere dag het beste uit mezelf te halen, dat waardeer ik aan hem. Hij probeert me te prikkelen, dus ik kan niet in slaap vallen en moet scherp blijven."

Isimat-Mirin zit al jaren bij PSV maar voelt nog niet de behoefte om te vertrekken. "Eerlijk gezegd hoop ik niet dat dit mijn laatste jaar bij PSV is. Ik zal altijd goed voor de club zijn en respect voor de fans tonen. Ik ben dankbaar over wat PSV voor me heeft gedaan en dat zal ik altijd uitdragen, of ik nou blijf of niet", aldus de mandekker die een contract tot 2020 heeft bij de koploper van de Eredivisie.  

No Poll