Kluivert: 'Ik wil een speler worden die voor 160 miljoen naar Barça of Real gaat'

Kluivert: 'Ik wil een speler worden die voor 160 miljoen naar Barça of Real gaat'

Gepubliceerd: donderdag 15 februari 2018 om 08:20do 15-02-2018 om 08:20

Justin Kluivert kan een toptransfer maken als hij dat wil. De Ajacied wil echter geen fout maken in zijn keuze voor een nieuwe club en blijft rustig.

"Ik weet ook: steeds jongere spelers halen de top. Het is de kunst om zo snel mogelijk die top te halen zonder een misstap te maken. Die kans loopt iedereen, maar het is wel zonde", zegt Kluivert in een interview met ELF Voetbal. "Geloof me: ik zou op dit moment al naar een topclub kunnen gaan. Die mogelijkheden zijn er. Maar op dit moment, op deze leeftijd, zie ik daar nog geen rol voor mij weggelegd. Misschien wel over vier of vijf jaar. Dan zie ik mezelf nog wel de kant van een van die topclubs opgaan. Als ik ben uitgeleerd. Dan ben ik 22, 23."

Kluivert wil uiteindelijk wel een megaklapper maken. "Kijk: de absolute top bestaat uit vijf à zes clubs. En die top wil ik stap voor stap bereiken. Ik wil geen dingen overslaan. Maar ik wil wel een speler worden die uiteindelijk voor 160 miljoen naar Barça, Real of een van die andere topclubs gaat. Zo denk ik er nu over", aldus de achttienjarige aanvaller, die nu al vaak wordt geconfronteerd met interesse. "Soms krijg ik weleens iets mee ja. Klopt. Er is veel interesse van buitenlandse clubs. Natuurlijk weet ik dat. Dat gaat niet veranderen, het zal alleen maar meer worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zie jij Kluivert bij een van de topclubs spelen?

Ja
56%
Nee
44%
(2569 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws