'Gio' gaat mogelijk schuiven met Vilhena: En Diks wellicht. Verder niet

'Gio' gaat mogelijk schuiven met Vilhena: "En Diks wellicht. Verder niet"

16-02-2018 13:54
17

Ridgeciano Haps is hoogstwaarschijnlijk niet op tijd fit voor de wedstrijd van Feyenoord tegen Heracles Almelo en dat brengt trainer Giovanni van Bronckhorst in een lastig parket. Tonny Vilhena is een optie voor de linksbackpositie.

Van Bronckhorst mist namelijk ook Tyrell Malacia vanwege een schorsing. "St. Juste en Haps zijn nog niet fit", wordt de coach door RTV Rijnmond geciteerd op de persconferentie. "Rigedciano is wel op het veld geweest vandaag, maar is nog niet honderd procent. Er moet heel wat gebeuren om fit te zijn zondag, het ziet er niet goed uit."

Daardoor moet Van Bronckhorst op zoek naar een oplossing op de linksbackpositie. "De opties zijn er wel, maar dat zijn geen spelers die daar normaal spelen. We moeten kijken wat het beste past. Tonny Vilhena heeft daar een paar keer gespeeld en zou een optie zijn. En Kevin Diks misschien. Verder niet." Robin van Persie wordt ondertussen steeds fitter. "Ik ben blij dat Robin in het tweede een langere periode heeft kunnen spelen. Je ziet dat hij fitter wordt."