'Las een gerucht dat hij naar Sparta zou komen, stuurde hem een appje'

'Las een gerucht dat hij naar Sparta zou komen, stuurde hem een appje'

16-02-2018 19:55
14

Sander Fischer wordt bij Sparta herenigd met Michiel Kramer. Deze week werd bekend dat de 29-jarige spits gecontracteerd is, nadat zijn contract bij Feyenoord werd ontbonden.

"Met Michiel Kramer heb ik in de jeugd bij NAC samen al gespeeld", vertelt routinier Fischer op de clubsite van Sparta. "Maandag las ik een gerucht dat hij naar Sparta zou komen, waarna ik hem een appje stuurde. Hij vertelde dat hij op weg was voor een gesprek op Het Kasteel, later die dag vertelde hij dat hij opnieuw naar Sparta ging, ditmaal om te tekenen. Voor ons is het mooi dat hij de selectie versterkt, ik denk dat hij iets kan toevoegen aan de selectie en ons kan helpen in de degradatiestrijd."

Zondag neemt Sparta het op tegen FC Twente, dat ook tegen degradatie strijdt. Fischer beseft dat de Rotterdammers nu echt punten moeten pakken. "We willen van die laatste plaats af, dit is een mogelijkheid dat voor elkaar te krijgen. Dit betekent niet dat het over is als we zondag verliezen, ook dan zijn er nog voldoende wedstrijden te spelen waarin we punten kunnen pakken, maar iedereen beseft hoeveel er tegen Twente te winnen valt."