Maatregelen Advocaat: Hartstikke vervelend en moeilijk, maar het is niet anders

Maatregelen Advocaat: "Hartstikke vervelend en moeilijk, maar het is niet anders"

17-02-2018 07:20
6

Michel Breuer beseft dat zijn carrière snel over kan zijn als hij de komende maanden op de Sparta-bank blijft zitten. Onder Alex Pastoor was de 37-jarige routinier basisspeler én aanvoerder, maar opvolger Dick Advocaat pakte de aanvoerdersband af en zette hem op de bank.

"Met het feit dat ik geen aanvoerder meer ben, heb ik niet zoveel moeite", zegt Breuer in een interview met RTV Rijnmond. "Het is meer dat je geen wedstrijden mag spelen. Daar train je heel de week voor, dan wil je dat in het weekend ook doen. Ik zit ook in een leeftijd dat als ik een half jaar niet speel, de kans ook groot is dat het verhaal helemaal afgelopen is. Dus dat zit ook een beetje in je hoofd. Hartstikke vervelend en moeilijk, maar het is niet anders."

Wedden

Meer odds

Ondanks dat Breuer weinig speelminuten maakt, moet hij zich wel hetzelfde voorbereiden als normaal. "Je moet je normaal voorbereiden, normaal eten en normaal slapen. Op het eind van de avond heeft het soms helemaal geen zin gehad, want dan heb je geen seconde meegedaan. Dat is heel anders en wel moeilijk."