Enfant terrible flirt met Willem II: 'Ik wil daar zo graag ooit nog spelen'

Enfant terrible flirt met Willem II: 'Ik wil daar zo graag ooit nog spelen'

18-02-2018 12:13
12

Jeroen Lumu, oud-speler van onder meer Willem II, sc Heerenveen en FC Dordrecht, wil graag terug naar Nederland. De pas 22-jarige linkspoot speelt tegenwoordig voor Delhi Dynamos FC, in India. 

In 2011 debuteerde Lumu namens Willem II in het betaald voetbal. Daarna versleet hij de ene na de andere club. "Het is mijn eigen schuld dat ik weg moest bij Willem II", blikt de jongeling terug met Omroep Brabant"Ik liep zelf te kloten, trainde niet als een topsporter. Daar heb ik veel spijt van."

Het seizoen is bijna afgelopen in India. Een terugkeer naar Nederland ziet het enfant terrible zeker zitten. "Ik zou meteen het vliegtuig pakken als ik terug kan naar Nederland. De Eredivisie of de Jupiler League maakt me echt niet uit, ik sta overal voor open. Ik zou graag weer op een hoger niveau willen spelen en trainen."

Opnieuw het shirt van Willem II dragen is zijn grote droom. "Ik wil zo graag ooit nog voor Willem II spelen, ik heb daar heel de jeugd doorlopen en ben daar gedebuteerd. De club zit in mijn hart."