Streppel over titelrace: Ik hoop dat PSV aan het langste eind gaat trekken

Streppel over titelrace: "Ik hoop dat PSV aan het langste eind gaat trekken"

19-02-2018 07:06
38

Jurgen Streppel zou er geen enkele moeite mee hebben wanneer PSV dit seizoen de landstitel binnenhaalt. Dit verklaarde de trainer van sc Heerenveen na afloop van de wedstrijd tegen de Eindhovense Eredivisie-koploper, die door de Friezen op een 2-2 gelijkspel werd gehouden. 

"Ik hoop dat PSV aan het langste eind gaat trekken. Dat zou ik wel aardig vinden", verklaarde Streppel vanuit het Philips Stadion in gesprek met De Telegraaf. De trainer was euforisch over de manier waarop zijn ploeg, na een rode kaart voor PSV'er Hirving Lozano een 2-0 achterstand goedmaakte. "We hebben een geweldig gesprek gehad in de rust en met z’n allen besloten om alles of niets te gaan spelen."

Streppel liet met Henk Veerman, Marco Rojas en Pelle van Amersfoort drie aanvallend ingestelde spelers invallen en zag zijn lef beloond worden. "Op een gegeven moment hadden we nog maar één verdediger over. En na die 2-2 gingen we nog voor de zege. Al met al ben ik redelijk tevreden. Ik denk dat we een geweldige wedstrijd hebben gezien."