Van de Kerkhof over 'terechte' Lozano-kaart: Maar ja, de een ziet het niet...

Van de Kerkhof over 'terechte' Lozano-kaart: "Maar ja, de een ziet het niet..."

19-02-2018 11:22
51

Willy van de Kerkhof vindt de veelbesproken rode kaart voor Hirving Lozano terecht. De iconische oud-PSV'er (op de foto met tweelingbroer René) zag Lozano een slaande beweging maken. 

"Iets wat je niet verwacht van hem. Je weet dat je als voorhoedespeler meestal de schoppen krijgt. Een slaande beweging op het middenveld... tja, dat is een rode kaart", stelt De Stofzuiger in gesprek met Omroep Brabant. Van de Kerkhof vindt echter dat er ook gekeken moet worden naar de rol van directe tegenstander Lucas Woudenberg. "Frappant dat hij niet bestraft wordt met een gele kaart. Als hij niet trekt aan Lozano, zal die ook geen slaande beweging maken." Ook Ajacied Klaas-Jan Huntelaar is er volgens de oud-middenvelder genadig vanaf gekomen. "Maar ja, de een ziet het niet en de ander wel..."

Van de Kerkhof denkt dat het gelijkspel tegen Heerenveen een incident is en dat het zichzelf op kan richten in de kraker tegen Feyenoord. "Ze spelen dan wel zonder Lozano, maar PSV zal op volle sterkte aantreden tegen Feyenoord. Dan moeten ze gewoon in staat zijn om Feyenoord te verslaan. Ik ben nog hoopvol gestemd." 

No Poll