'Deceptie voor Player of the Year: uit de gratie na matige invalbeurt tegen Ajax'

'Deceptie voor Player of the Year: uit de gratie na matige invalbeurt tegen Ajax'

21-02-2018 08:46
3

Het NAC-avontuur van Paolo Fernandes dreigt op een totale deceptie uit te lopen. De negentienjarige vleugelaanvaller uit Spanje werd bij Manchester City gezien als groot talent, maar komt op huurbasis in Breda niet bepaald uit de verf.

Fernandes werd aan het einde van vorig seizoen verkozen tot Player of the Year in de Manchester City-opleiding. De jonge Spanjaard leek na zijn tijdelijke NAC-transfer uit te groeien tot een publiekslieveling, maar geniet volgens BN DeStem nauwelijks vertrouwen van de technische staf. Trainer Stijn Vreven en zijn assistenten vinden Fernandes naar verluidt te grillig en te individualistisch en geven de voorkeur aan de hard werkende teamspeler Giovanni Korte.

Wedden

Meer odds

Tijdens de zestien Eredivisie-wedstrijden die de buitenspeler dit seizoen speelde, kwam hij liefst dertien keer als invaller binnen de lijnen. Zijn laatste invalbeurt dateert van 4 februari, maar Fernandes kon in de uitwedstrijd tegen Ajax weinig indruk maken. Sindsdien kwam de Spanjaard niet meer van de bank af en het is nog maar zeer de vraag of er dit seizoen nog plek voor hem is. Sinds de winterstop is de concurrentie alleen maar toegenomen bij NAC, waar Mitchell te Vrede en Sadiq Umar in de winterstop de selectie kwamen versterken.

 

Proud to be awarded Player Of The Year the other night@mancity , now time to relax in Zaragoza

Een bericht gedeeld door Paolo Fernandes (@paolofernandes_) op