'Als je Lacazette bent, wil je dan nog bij Arsenal blijven? Hij moet daar weg'

'Als je Lacazette bent, wil je dan nog bij Arsenal blijven? Hij moet daar weg'

Gepubliceerd: woensdag 21 februari 2018 om 23:28wo 21-02-2018 om 23:28

Arsenal tastte afgelopen zomer flink in de buidel om Alexandre Lacazette los te weken bij Olympique Lyon, maar volgens Steve Nicol is de spits nu alweer op weg naar de uitgang van het Emirates Stadium. De oud-verdediger denkt dat de komst van Pierre-Emerick Aubameyang het einde van een kortstondige samenwerking betekent.

Na het vertrek van Alexis Sanchez naar Manchester United besloot Arsenal de hoofdprijs te betalen voor Aubameyang. "Als je Lacazette bent, wil je dan nog bij Arsenal blijven?", vraagt Nicol zich hardop af tegenover The Mirror. "Je hebt nooit een serieuze kans gekregen. Ze halen zomaar een nieuwe spits, waarmee ze eigenlijk zeggen dat je geen toekomst bij de club hebt."

"Arsène Wenger (manager Arsenal, red.) geeft Lacazette nooit kansen", vervolgt de voormalig speler van Liverpool. "Hij liet hem in de grote wedstrijden altijd op de bank beginnen. De enige manier voor Lacazette om weer aan spelen toe te komen, is door een andere club te zoeken. Hoewel hij nog maar net bij Arsenal zit, is het beter om te vertrekken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Lacazette moet vechten voor zijn kans bij Arsenal

(616 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws