Grote ophef rond Feyenoord: Ja, het is vervelend als dat naar buiten komt

Grote ophef rond Feyenoord: "Ja, het is vervelend als dat naar buiten komt"

22-02-2018 15:15
68

John de Wolf stelt dat er niet te veel achter de ruzie tussen Steven Berghuis en Sven van Beek moet worden gezocht. Het Feyenoord-duo raakte woensdag slaags tijdens een openbare training.

De Wolf noemt het een storm in een glas water. "Dit hoort erbij, laten we het niet groter maken dan het is", aldus de oud-verdediger van Feyenoord tegen RTV Rijnmond. "De spelers worden door medespelers gecorrigeerd, spreken het uit en gaan over tot de orde van de dag."

Opstootjes als die tussen Berghuis en Van Beek kwamen vroeger regelmatig voor, stelt De Wolf. "Alleen toen had je nog geen social media en werd het niet zo breed uitgemeten. Kijk, ik praat het niet goed. De spelers hebben een voorbeeldfunctie, ook naar de jeugd toe. Maar laten we het niet groter maken dan het is."

"Ze weten heus wel dat je jezelf dit in wedstrijden niet kan permitteren, want dan zit je seizoen erop. Dit gebeurt nu eenmaal één à twee keer per seizoen. Ja, het is vervelend als dat naar buiten komt. Maar de buitenwacht moet niet doen alsof het iets bijzonders is. Voor spelers zelf is dit totaal geen issue."

Lees ook: Elia reageert op slaande ruzie bij Feyenoord: 'Ik sta nergens van te kijken'