'Personele Feyenoord-problemen voor PSV-thuis: twee afwezigen, drie vraagtekens'

'Personele Feyenoord-problemen voor PSV-thuis: twee afwezigen, drie vraagtekens'

23-02-2018 06:57
22

Feyenoord heeft een bewogen week achter de rug in aanloop naar de kraker tegen PSV van zondag. De Rotterdammers zagen Sven van Beek en Steven Berghuis slaags raken op de training. Bovendien kampt de regerend landskampioen met de nodige twijfelgevallen. 

Nicolai Jörgensen, Sofyan Amrabat en Robin van Persie moesten de training van woensdag voortijdig beëindigen en maakten de ruzie tussen Van Beek en Berghuis niet mee. Het Algemeen Dagblad meldt echter dat het drietal de topper tegen PSV gewoon lijkt te halen. Dat laatste geldt zeker niet voor de geschorste Bilal Basacikoglu en de geblesseerde Sam Larsson.

Trainer Giovanni van Bronckhorst beschikt nog over drie grote vraagtekens binnen zijn selectie. Backs Ridgeciano Haps (foto) en Jeremiah St. Juste vielen geblesseerd uit tegen Vitesse en hebben in twee weken tijd nauwelijks kunnen trainen. Bovendien kwam reservedoelman Justin Bijlow gehavend terug van het Youth League-duel tussen Feyenoord O19 en de leeftijdsgenoten van Chelsea. Tyrell Malacia keert terug van een schorsing en lijkt af te stevenen op een basisplek. 

No Poll