'Hij was me continu aan het uitdagen. Hij knipoogde naar me en gaf me kusjes'

23 februari om 08:41

Lorenzo Insigne heeft zich donderdagavond flink zitten ergeren aan de assistent-trainer van RB Leipzig. De Italiaan zegt dat hij hem continu aan het provoceren was tijdens het Europa League-duel met SSC Napoli.

"De assistent van RB Leipzig was me continu aan het uitdagen", liet Insigne na afloop weten aan Italiaanse media. "Hij knipoogde naar me en gaf me kusjes. Hij was me aan het provoceren. Als je de wedstrijd aan het winnen bent, moet je gewoon je mond houden en je tegenstander respecteren. Hij ging veel te ver."

Napoli werd in de zestiende finales van de Europa League uitgeschakeld door de Bundesliga-club. Thuis werd er 1-3 verloren en uit met 0-2 gewonnen. Dat was echter niet genoeg. "Ik denk niet dat Leipzig iets gedaan heeft vanavond (donderdag, red.), maar het is terecht dat ze door zijn, omdat ze de eerste wedstrijd gewonnen hebben."

"We waren ervan overtuigd dat we ons goed hadden voorbereid op de tweede wedstrijd, maar onze benadering thuis was volledig verkeerd en de derde goal was te voorkomen."