Beugelsdijk klaar met 'rustâââg': 'Ik ben gewoon een spijkerharde verdediger'

Beugelsdijk klaar met 'rustâââg': 'Ik ben gewoon een spijkerharde verdediger'

23-02-2018 18:48
28

ADO Den Haag-stopper Tom Beugelsdijk staat bekend als één van de meest sympathieke en toegankelijke voetballers in de Eredivisie. De oer-Hagenees is echter niet altijd blij met die beeldvorming en hoopt dat er wat meer aandacht komt voor hem als voetballer.

"Sympathiek en sociaal, dat ben ik wel. Zo ben ik ook opgevoed. Maar het gaat niet altijd over het voetbal. Dat was vooral een paar jaar geleden zo, met dat rustâââg. Dan vergeten de mensen wel eens dat je gewoon een verdediger van ADO Den Haag bent", vertelt Beugelsdijk aan Omroep West. "Op een gegeven moment was ik er wel klaar mee en wilde ik op het veld laten zien dat ik gewoon voetballer Tom ben, een spijkerharde verdediger."

De centrale verdediger blijft echter altijd positief. "Waarom zou ik in de put moeten zitten? Mijn familie is gezond, ik ben gezond. Ik heb mooi werk en ik zit goed in mijn vel", vertelt hij. Als Beugelsdijk al een keer uit zijn vel springt, dan zal dat op het voetbalveld gebeuren. "Natuurlijk heb ik ook wel eens mijn buien. En dan geef ik er één een klets haha."