LIVE-discussie: Huntelaar én Schöne afwezig bij Ajax, weer geen kans Cassierra

LIVE-discussie: Huntelaar én Schöne afwezig bij Ajax, weer geen kans Cassierra

25-02-2018 11:17
244

Klaas-Jan Huntelaar zit niet bij de selectie van Ajax voor het competitieduel met ADO Den Haag. De spits raakte vrijdag geblesseerd en daarom begint Siem de Jong in de basiself van trainer Erik ten Hag. 

Huntelaar moet het duel met ADO aan zich voorbij laten gaan. De Jong vervangt hem in de spits en dus moet Matteo Cassierra nog altijd op zijn kans wachten. De Colombiaanse spits wordt regelmatig bewierookt, ook door trainer Ten Hag, maar moet ook bij het ontbreken van Huntelaar én Kasper Dolberg op de bank plaatsnemen. 

Naast Huntelaar is ook Lasse Schöne niet inzetbaar. De Deense controleur is geblesseerd en wordt vervangen door Carel Eiting. De jonge middenvelder van Ajax viel vorige week al in tegen PEC Zwolle en deed dat uitmuntend. Nu mag hij het dus vanaf de aftrap laten zien. Verder kent de basiself van de Amsterdammers geen verrassingen. 

De bezoekers, onder leiding van trainer Alfons Groenendijk, beginnen met de verwachte elf namen. Om 12.30 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. 

De opstellingen
Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, F. de Jong, Tagliafico; Eiting, Van de Beek, Ziyech; Neres, S. de Jong, Kluivert

ADO Den Haag: Zwinkels; Ebuehi, Beugelsijk, Kanon, Meijers; Immers, Bakker, El Khayati; David, Johnsen, Falkenburg