Kieft en Mulder niet met elkaar eens over Feyenoord: Over ergernis gesproken

Kieft en Mulder niet met elkaar eens over Feyenoord: "Over ergernis gesproken"

26-02-2018 10:20
33

Wim Kieft ergert zich groen en geel aan Feyenoord. De analist begrijpt niet waarom trainer Giovanni van Bronckhorst de bekerwedstrijd tegen Willem ll serieuzer lijkt te nemen dan het competitieduel met PSV.

"Ik begin me wel een beetje te ergeren aan Feyenoord", zegt Kieft bij Rondo van Ziggo Sport. "Ze kunnen zeggen dat ze alles op de beker zetten, maar dit is een grote wedstrijd. Als je normaal je niveau haalt, ga je mij dan zeggen dat je niet de finale haalt? Daar hoef je echt geen rekening mee te houden. Dan wisselt Van Bronckhorst Berghuis in de rust.."

Kieft is het niet eens met die keuze van Van Bronckhorst, maar Youri Mulder wel. "Dat was wel terecht. Over ergernis gesproken, ik erger me ook aan Berghuis. Je gaat toch geen speler wisselen omdat hij woensdag nog moet spelen?", doelt hij op de mindere vorm van de Feyenoorder.

Henk Spaan geeft de complimenten aan de spelers van PSV. "Ik vond PSV erg goed spelen en dat zonder Lozano, hun beste voorhoedespeler. Als je dat ook nog in ogenschouw neemt, dan waren ze erg goed."