'Rotterdammer in de gaten gehouden door Newcastle, Lyon, Sevilla en Fiorentina'

'Rotterdammer in de gaten gehouden door Newcastle, Lyon, Sevilla en Fiorentina'

Gepubliceerd: maandag 26 februari 2018 om 10:38ma 26-02-2018 om 10:38

In Turkije wordt gemeld dat Garry Rodrigues in de belangstelling staat van Newcastle United. Scouts van de Premier League-club waren vrijdag aanwezig bij het duel van zijn club Galatasaray met Bursaspor.

Dat meldt Milliyet. De scouts van Newcastle zagen Galatasaray 5-0 winnen en Rodrigues een keer scoren. Newcastle is naar verluidt echter niet de enige geïnteresseerde club in de Rotterdammer, want ook Olympique Lyon, Fiorentina en Sevilla houden hem in de gaten.

Door de concurrentie is Galatasaray in staat om meer geld te vragen voor Rodrigues. Milliyet meldt dat Newcastle in de afgelopen transferperiode acht miljoen euro heeft geboden. Rodrigues zou komende zomer voor vijftien miljoen euro zijn op te halen uit Turkije, maar Milliyet denkt dat Galatasaray twintig miljoen euro voor de middenvelder annex aanvaller gaat vragen.

Dat bedrag mag Galatasaray dan niet zelf houden, want twintig procent van de transfersom moet worden afgestaan aan PAOK Saloniki, de vorige club van Rodrigues. Rodrigues verliet FC Dordrecht in 2012 voor Levski Sofia. Via het Spaanse Elche kwam hij bij PAOK terecht. Hij is nu aan zijn tweede seizoen bij Galatasaray bezig.

Poll

Is Rodrigues goed genoeg voor Engeland?

(197 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws