PSV kondigt afscheid aan: 'Mooi om daaraan een bijdrage te hebben geleverd'

PSV kondigt afscheid aan: 'Mooi om daaraan een bijdrage te hebben geleverd'

27-02-2018 17:42
20

PSV en Nebosja Vuckovic gaan komende zomer uit elkaar. De Eindhovenaren maken dinsdagmiddag bekend dat de trainer van het dameselftal van de club na afloop van het seizoen vertrekt. 

Vuckovic is sinds januari 2013 werkzaam bij PSV. "Nebosja heeft een hoofdrol gespeeld in het op de kaart zetten van het vrouwenvoetbal bij PSV. Hij heeft zich de afgelopen 5,5 seizoen op een geweldige wijze ingespannen voor PSV. Daar zijn we hem zeer dankbaar en erkentelijk voor", wordt directielid Peter Fossen geciteerd op het digitale thuis van de club.

Onder leiding van Vuckovic bereikten het damesteam van PSV twee keer de bekerfinale. Drie keer eindigde de ploeg op de derde plek in de Eredivisie voor vrouwen. "Het vrouwenvoetbal neemt binnen PSV inmiddels een volwaardige plaats in en het is geweldig mooi om daaraan een bijdrage te hebben geleverd", zegt de oefenmeester.

"En ik wil benadrukken dat we nog niet klaar zijn. We hebben ons afgelopen week op miraculeuze wijze gekwalificeerd voor de play-offs en we zitten nog in de beker. Ik ga er vanuit dat we het seizoen op een goede manier met z’n allen kunnen afsluiten."